ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ

Προστατεύστε το αυτοκίνητό σας και τις βαλβίδες του, επιλέγοντας το κατάλληλο σύστημα λίπανσης.

electronic Ηλεκτρονικό σύστημα λίπανσης


Τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Διαθέτει δοχείο λαδιού που συμπληρώνεται εύκολα και απλά. Λειτουργεί με εγκέφαλο και προγραμματίζεται μέσω υπολογιστή. Ψεκάζει διαδοχικά και προτείνεται για αυτοκίνητα που κάνουν ως επί το πλείστον ταξίδια.



 


jlmvalvesafe

Απλό σύστημα λίπανσης


Τοποθετείται στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου όπου είναι η μηχανή. Ψεκάζει σταδιακά και η ρύθμιση του γίνεται δια χειρός. Συμπληρώνεται λιπαντικό εξίσου εύκολα.

 



 

 •Συστατικό καθαρισμού συστήματος υγραερίου

Tunap LPG:

Ενεργό Συστατικό Συστήματος LPG (Υγραέριο ) micrologic? PREMIUM 164 . Η χρήση του ελαττώνει τις πιθανότητες για γρήγορη φθορά και θραύση των βαλβίδων και των εδρών τους. Εμποδίζει την οξείδωση του υγραερίου.Είναι κάθε φορά για μία χρήση. Τοποθετείται από τεχνικό, με  ειδικό μηχανισμό σε άδεια δεξαμενή υγραερίου.



 

Tunap BENZIN :

Ειδικά σχεδιασμένο για LPG οχήματα. Διαλύει άμεσα και με μακροπρόθεσμη δράση ακόμα και τα μικρότερα μόρια μόλυνσης κατάλοιπα ρητινών, στον θάλαμο καύσης.
Περιέχει εξαιρετικά ενεργά λιπαντικά συστατικά που εξασφαλίζουν προσταία των βαλβίδων ενάντια στην φθορά, την τριβή και την διάβρωση. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή καυσαερίων, καθώς επίσης επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Χρήση: Σε κάθε τακτική συντήρηση-service





Δείτε επίσης: Premimum Προϊόντα