ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Διάγνωση 

  Ανεξάρτητα με το σημείο από όπου προμηθευτήκατε ή εγκαταστήσατε το κιτ υγραερίου στο όχημά σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Η εξειδίκευσή μας είναι αυτή που σας παρέχει γρήγορη διάγνωση και επίλυση. Καλέστε μας για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ή επισκεφθείτε μας για την επιδιόρθωση της βλάβης.


Προγραματισμός 

Για εμάς όσο σημαντική είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος υγραερίου τόσο ουσιαστική καθίσταται και η λεπτομερής επίβλεψή του. Για τον λόγο αυτό, σε κάθε τακτική συντήρηση, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας ενημερώνουν με τις ανανεωμένες εκδόσεις λογισμικών του εκάστοτε συστήματος μέσω Η/Υ για την εξομάλυνση συνθηκών λειτουργίας με στόχο πάντα την άρτια συμβατότητα συστήματος-αυτοκινήτου.

Δείτε επίσης: Προγράμματα


 

Ανταλλακτικά

Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε το σύστημα υγραερίου που τοποθετήσατε στο όχημά σας, ακόμα κι αν αυτό κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε αρκετά χρόνια πριν. Το δίκτυο συνεργατών που έχουμε επιλέξει, μας παρέχει τα προϊόντα και την υποστήριξη που χρειαζόμαστε ώστε να σας τα προσφέρουμε σε προσιτές τιμές και ελάχιστο χρόνο!


 

Service

  Η τακτική συντήρηση ενός συστήματος υγραερίου συμβάλει στη σωστή λειτουργία, την μακροβιότητα αλλά και την ασφάλειά του. Τα νέα συστήματα υγραερίου της εταιρείας μας σας υπενθυμίζουν αυτόματα την υποχρέωση για service. Κατά τη συντήρηση, οι τεχνικοί μας ελέγχουν ενδελεχώς το σύστημα υγραερίου και πραγματοποιούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Το service υγραερίου περιλαμβάνει αλλαγή φίλτρων ρύθμιση-καθαρισμό μπεκ κι αλλαγή σωλήνων όταν είναι απαραίτητο.

Δείτε επίσης: Συντήρηση

Αναζήτηση