ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

 

Η Logothetis Gas εκπληρώνει τη φιλοσοφία της για χρήση των πλέον αξιόπιστων συστημάτων υγραερίου αυτοκινήτων δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή των συνεργατών της - προμηθευτών.

Διατηρεί σταθερή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου και ολοκληρώνει την παροχή απολύτως αξιόπιστων και ποιοτικών ανταλλακτικών και συστημάτων υγραερίου αυτοκινήτων, επιλέγοντας εκείνα που έχει να προσφέρει η πλέον εξελιγμένη τεχνολογία του κλάδου εναλλακτικών καυσίμων αυτοκινήτων.


TARTARINI AUTO SPA

Στόχος πάντα της LogothetisAutogas είναι η εύρεση αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων. Κατά τη διάρκεια των ετών που πέρασαν η Logothetis συνεργάστηκε με 3 κολοσσούς ιταλικών συστημάτων. Αυτή τη στιγμή όντας επίσημος αντιπρόσωπος της TartariniAutoSpaκαλύπτει ένα μεγάλο μέρος κοινού που επιθυμεί ιταλικής καταγωγής αυθεντικά συστήματα εξ’ ολοκλήρου. (δείτε το σχετικό άρθρο: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/99532.aspTartariniautospa)

Τα προϊόντα που κατασκευάζει για τα συστήματα Υγραέριου αυτοκινήτων ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές κάθε τύπου οχήματος: από παραδοσιακή τεχνολογία οχημάτων με καρμπυρατέρ μέχρι ηλεκτρονικά συστήματα που χρησιμοποιούνται στις τελευταίες γενιές injection και καταλυτικών οχημάτων.

Ανανεώνοντας συνεχώς τα συστήματά της η Τartarini προχώρησε στην κατασκευή συστήματος με OBD.


ΑUTO-GAZ CENTRUM

Επιθυμώντας τη διεύρυνση της γκάμας των συστημάτων υγραερίου η Logothetis Gas το 2009 συνάπτει αποκλειστική εμπορική συνεργασία με την AutogazCentrum. Μία πολλά υποσχόμενη εταιρεία κατασκευής συστημάτων υγραερίου.

Η Auto - Gaz Centrum  σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ιταλικές κατασκευαστικές εταιρίες ηλεκτρονικών συσκευών έχει υιοθετήσει στα συστήματα υγραερίου αυτοκινήτου το σύστημα Autronic.

Έχοντας κατακτήσει η Auto - Gaz Centrum, δραστηριοποιείται πλέον παγκοσμίως και σημειώνει στο βιογραφικό της ανοδική πορεία.

Η διαρκής παρακολούθηση και υιοθέτηση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα των συστημάτων υγραερίου αυτοκινήτων την καθιστούν μία από τις πρώτες σε πωλήσεις εταιρεία στην πολωνική αγορά με δυναμική άνοδο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα συστήματα της Auto - Gaz Centrum απευθύνονται σε όλους τους injection τύπους οχημάτων και κάποια από αυτά διαθέτουν OBD. Λόγω του χαμηλού κόστους παραγωγής, η Auto - Gaz Centrum υπόσχεται αυστηρής ποιότητας συστήματα σε χαμηλό κόστος.


 

Η εταιρεία μας, παράλληλα με τη συνεργασία των βασικών αντιπροσώπων συστημάτων υγραερίου, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο εμπόρων ανταλλακτικών υγραερίου, με στόχο την υποστήριξη όσο το δυνατό περισσοτέρων υγραεριοκίνητων οχημάτων. Για εσάς που έχετε χάσει την υποστήριξή σας για οποιοδήποτε λόγο μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας για ανταλλακτικά ή λογισμικά και σας υποσχόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Αναζήτηση